وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

شهردار نکا بازداشت شد + جزئیات اتهامات

شهردار نکا به دلیل جرایم مختلف اقتصادی در حوزه پیمانکاری حوزه شهری از سوی پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران روز یکشنبه گفت: یکی از شهردار‌های شرق استان توسط سربازان گمنام پلیس امنیت اقتصادی مازندران دستگیر شد.

سامع خورشاد اظهار کرد: حسب گزارش‌های رسیده مبنی بر بروز تخلفات در مجموعه شهرداری یکی از شهر‌های شرق استان، پیگیری موضوع در دستور کار سربازان گمنام اداره مبارزه با جرایم اقتصادی قرار گرفت.

وی مجموع افراد دستگیرشده در این پرونده را ۲ نفر عنوان کرد و افزود: به جزء نفر اشاره شده، یک نفر دیگر و از افراد مرتبط که در حوزه پیمانکاری شهرداری فعالیت می‌کرد نیز در رابطه با این پروند بازداشت و تحویل مقام قضایی شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران خاطرنشان کرد: شهروندان مازندران می‌توانند اخبار در حوزه جرایم و مفاسد اقتصادی، را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فراجا ثبت کنند.

در ۱۳ آبان امسال هم رئیس کل دادگستری مازندران اعلام کرد که رئیس سابق یکی از ادارات دولتی خدمات رسان شهرستان چالوس با اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع و پولشویی دستگیر شد.

عباس پوریانی گفته بود که حسب گزارش ضابطین مبنی بر وقوع تخلفات متعدد از سوی رئیس سابق یکی از دستگاه‌های دولتی خدمات رسان چالوس، پیگیری موضوع در دستور کار دادستانی شهرستان قرار گرفت.

او افزود: بر این اساس مشخص شد، مشارالیه با تحصیل مال از طریق نامشروع و فریب متقاضیان دریافت انشعاب کرده است که طی آن با گزارش موضوع به دادستانی شهرستان چالوس، دستور احضار و اخذ اظهارات متهم، شهود و مطلعین و همچنین بررسی حساب آنها صادر شد.

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: طی تحقیقات به عمل آمده و پاسخ کارشناسان اداره مربوطه، متهم از طریف حیله و فریب تحت عنوان کمک به اداره، مشارکت و همیاری و بعضاً با تهدید به عدم واگذاری انشعاب و متوقف نمودن پرونده و با ارائه شناسه قبض و پرداخت به صورت دست نویس یا با ارائه شماره حساب اشخاص مد نظر خویش که به آنها بدهکار بوده، اقدام به تسویه بدهی‌های شخصی خود به آن افراد کرده است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار